Din investering kan

alltid bli lite bättre

Real och Venandi är två delar av samma strategi – att se möjligheter på fastighetsmarknaden och frigöra de värden som identifierats och leverera en god riskjusterad avkastning.

Från investering till förvaltning

Venandi och Real

Venandi och Real är två bolag i nära samarbete men med varsitt fokus på fastighetsmarknaden. Via Venandi erbjuder vi dig att göra investeringar i fastigheter – där handplockade objekt levererar en riskjusterad avkastning mot specifika teman med en helhetslösning för investerare som söker exponering mot fastigheter med en god riskjusterad avkastning.

Real tar vid för dig som vill få stöd och rådgivning för din investering och hjälper dig från förvärv med att implementera framtagen affärsplan. Vi är med dig från idé till uppsatt mål och går in som operating partner där vi ser att vår erfarenhet och nätverk kan göra nytta. Real förvaltar ditt innehav med skräddarsydda upplägg och ett långsiktigt engagemang.

Vi arbetar alltid aktivt med både investerare och hyresgäster. Att skapa värden och leverera en god riskavkastning är lika viktigt som att vara en positiv kraft på den plats vi verkar. Vårt mål är att alla ska känna att de får en trygg och långsiktig samarbetspart när de vänder sig till oss.
VÅRA MANDAT

Varje uppdrag är unikt

Vi ser till förutsättningarna och strävar alltid efter långsiktig positiv utveckling.
HYRESGÄSTER

För hyresgäster

Hyr du idag en fastighet eller lokal som vi förvaltar eller söker du en ledig lokal i vårt bestånd?
KARRIÄR

Är du en av oss?

Vi söker alltid målmedvetna talanger med tydliga ambitioner och stark drivkraft.
KONTAKT

Personlig rådgivning

Hör av dig så styr vi upp din investering på bästa sätt.